d
Follow us

Cum se împart bunurile dobândite înaintea căsătoriei?

Buna ziua! Vă rog a-mi permite o întâlnire cu dumneavoastră.

Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 5 ani și avem o mașină împreuna. Acum, dorim să divorțăm.

Casa în care stăm este luată pe numele meu, înainte de căsătorie. Am încercat împărțirea bunurilor pe cale amiabila, dar, din păcate, nu se poate.
Aș vrea să îmi programați o întâlnire la birou pentru a discuta despre cazul meu și pentru a mă reprezenta.

Cu stima.

Întrebare adresată de Daniela I.

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în dreptul familiei, respectiv divorț și partaj, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

Până să ne cunoaștem, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat Totul despre divorțul din culpa exclusivă a unuia dintre soți”, am arătat, în detaliu, în ce constă divorțul din culpă exclusivă, când poate avea loc acesta și care sunt consecințele desfacerii căsătoriei din vina unuia dintre soți. Mai mult decât atât, în articolul „Află câte tipuri de divorț există, care sunt motivele și ce consecințe sunt” am arătat ce reprezintă noțiunea de divorț, prin ce modalități poți divorța și care sunt consecințele desfacerii căsătoriei.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avodivort.ro.