d
Follow us

În întâmpinare sunt incluse lucruri neadevărate

Buna ziua! Vă rog a-mi permite o întâlnire cu dumneavoastră.

Am introdus o cere de divorț împotriva soției. Am avut prima înfățișare de fond, unde avocatul doamnei a venit cu o întâmpinare cu multe minciuni adăugate la dosar. Aceste minciuni se pot proba cu martori și documente (facturi utilități, poze). Am plătit toate taxele de timbru.

Aș vrea să îmi programați o întâlnire la birou pentru a discuta despre cazul meu și pentru a mă reprezenta. Ce pot face?

Cu stima.

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în dreptul familiei, respectiv divorț și partaj, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

Până să ne cunoaștem, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați. Puteți consulta o în întrebare folositoare „Cum se face partajul?” . Mai mult decât atât, în articolul „Importanța avocatului ales” am arătat cum te poate ajuta un avocat atăt înainte, cât și în timpul procesului de divorț

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avodivort.ro.