d
Follow us

Soțul meu ma înșeală de 4 ani. A părăsit domiciliul conjugal pentru a locui cu amanta sa

Buna ziua! Vă rog a-mi permite o întâlnire cu dumneavoastră.

Soțul meu mă înșeală de 4 ani. A părăsit domiciliul conjugal pentru a locui cu amanta sa, în data de 01.09.2021.

Vrea divorț amiabil în condițiile lui: să cedăm amândoi cotele de proprietate din apartamentul de 4 camere – sector 4 și din terenul de la Corbu, județul Constanța (suntem coproprietari atât pe teren, cât și pe apartment), fiului nostru major.

Pentru că nu am fost de acord mi-a trimis cererea lui de divorț în data de 08.03.2023. Am depus si eu cerere de divorț în data de 09.03.2023. De asemenea am depus întampinare și cerere reconvenționala în data de 12.04.2023. Acum aștept primirea citației.

Sotul meu a depus în dosarul electronic: Proces-verbal de înmanare (la cutie poștală) – nu a facut aces lucru -, precum și dovada proces de înmanare, confirmare de predare a actelor de procedură, înștiințare în atenția subsemnatei și dovadă de înmânare. Vă mulțumesc.

Cu stima.

Întrebare adresată de A. Stoian

Bună ziua, doamnă Stoian! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în dreptul familiei, respectiv divorț și partaj, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

Până să ne cunoaștem, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat Totul despre divorțul din culpa exclusivă a unuia dintre soți”, am arătat, în detaliu, în ce constă divorțul din culpă exclusivă, când poate avea loc acesta și care sunt consecințele desfacerii căsătoriei din vina unuia dintre soți. Mai mult decât atât, în articolul „Află câte tipuri de divorț există, care sunt motivele și ce consecințe sunt” am arătat ce reprezintă noțiunea de divorț, prin ce modalități poți divorța și care sunt consecințele desfacerii căsătoriei.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avodivort.ro.